View More

Deaf Radio

Αθήνα Λιοσίων 205, Αθήνα 104 45, Ελλάδα Gagarin 205

Οι Deaf Radio επιστρέφουν με το εντυπωσιακό νέο, τρίτο σε σειρά full length album τους "Arsenal of Hope" και το παρουσιάζουν ζωντανά στην Αθήνα.

22 Δεκ. - 22 Δεκ. 2022
23:00
162 Day(s) Ago
0.00

Οπλισμένοι με την ωμή ροκ ενέργεια με την οποία μας συστήθηκαν στις πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές, εμπλουτισμένη αυτή την φορά με μία new wave/post disco revival διάθεση, οι Deaf Radio δεν σταματούν να προσφέρουν τα γνώριμα λυρικά τους ξεσπάσματα και στιχουργικά να καταπιάνονται με ευαίσθητα ζητήματα που συγκινούν.

Το πλούσιο βιογραφικό τους περιλαμβάνει συναυλίες σε παραπάνω από 40 Ευρωπαϊκές πόλεις, ηχηρές festival performances, συμμετοχές σε διακεκριμένα showcases, εμφανίσεις πλάϊ σε κορυφαία σχήματα του παγκόσμιου ροκ στερεώματος όπως οι Killers, The Kills και All Them Witches μεταξύ άλλων, αλλά και εκατομμύρια ψηφιακά streams που δικαιωματικά τους έφεραν στο σημείο να χαρακτηριστούν ως ένα από τα πιο υποσχόμενα, ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας -και όχι μόνο- ροκ σκηνής.

Στην καλύτερη μέχρι στιγμής φάση τους, εφοδιασμένοι με το πιο ώριμο μέχρι στιγμής υλικό τους, οι Deaf Radio στήνουν μία μεγάλη γιορτή, σε έναν ιστορικό συναυλιακό χώρο και μας περιμένουν όλους εκεί, για να γράψουμε μαζί τους το νέο σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής τους πορείας.

"We are coming out of cage, we are taking down the walls!"

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (περιορισμένα early birds), 12€ (προπώληση) και 15€ (ταμείο).
Η προπώληση πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/deaf-radio-arsenal-of-hope-release-show 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο τέλος κάθε μήνα, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει δέκα αξιόλογες κυκλοφορίες από την εγχώρια εναλλακτική ανεξάρτητη παραγωγή.

Τέσσερις άνθρωποι στη σκηνή έδιδαν ο καθένας το δικό του performance κι όλοι μαζί, με κάποιο μαγικό τρόπο, έμοιαζαν εντελώς ασύνδετοι και ταυτόχρονα σε απόλυτη συνοχή.

Λίγο πριν την εμφάνισή του στο Arch Club-Live Stage, o Serafim Tsotsonis  ξεχωρίζει κομμάτια από όλη την καριέρα του, προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στην ανάγκη απομόνωσης και την επιβολή εξωστρέφειας και μιλά για τη σχέση του και τη συνεργασία του με την αδερφή του Αγγελική.

Top