Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος Αθήνα Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21, Ελλάδα Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Έτσι, Ελένη Βιτάλη και Χρήστος Θηβαίος συνεχίζουν ως τις 24 Φεβρουαρίου τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κοινού, που ξέρει να εκτιμά δύο σημαντικούς καλλιτέχνες που τους έφερε μαζί η κοινή αγάπη για την μουσική και την πηγαία έκφραση, σε ένα πρόγραμμα που τους φωτίζει διαφορετικά, μέσα από μεγάλα τραγούδια τόσο του δικού τους ρεπερτορίου, όσο και όσα αγαπούν.
Μια συνεργασία που σφραγίζει το φετινό χειμώνα. Μια συνύπαρξη ύμνος στο τραγούδι της καρδιάς.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης και οι ΤΖΟΥΜ
Κάθε Παρασκευή ως τις 24 Φεβρουαρίου
Eισιτήρια: 20, 25 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Κρατήσεις: 210 9315600
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30
Χώρος
Πληροφορίες για τον χώρο: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
FEATURED TODAY
To glam rock συγκρότημα από το Las Vegas απέδειξε ότι δεν έχει γίνει φίρμα χωρίς λόγο. ενώ η Gen Z έδωσε ηχηρό παρών και απόλαυσε την φαντασμαγορία στο έπακρο.
Η Ευτυχία Διαμαντή, που έπαθε παροξυσμό χαράς στο άκουσμα της είδησης ότι έρχονται οι IDLES Ελλάδα για συναυλία, εξηγεί γιατί υπάρχει τόσος ντόρος γύρω από το όνομα των Βρετανών -και δικαίως.
Καθώς το Creed III δίνει το έναυσμα για την επιστροφή στα κινηματογραφικά ring, o Βασίλης Σπανός ανεβαίνει τρέχοντας τον Λυκαβηττό, έτοιμος να μπει στον βίαιο κόσμο της πυγμαχίας, όπως αυτός έχει αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη.