View More

My Own Treehouse, Egoera

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Οι My Own Treehouse, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δισκογραφικού τους ντεμπούτου, "The First Particle Was a Dreamer", ανεβαίνουν στην σκηνή του ιστορικού AN Club για να το παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό.

05 Φεβ. - 05 Φεβ. 2023
22:00
48 Day(s) Ago
8.00

Special guests οι post rockers Egoera, σε ένα double bill γεμάτο cinematic ηχοτοπία και νοσταλγικά συναισθήματα.

My Own Treehouse
Τα παιδιά τείνουν να αγαπούν την ιδέα ενός δεντρόσπιτου. Έτσι κι εμείς. Εκτός από το γεγονός ότι τυπικά δεν είμαστε πλέον παιδιά.
Ακολουθώντας μια κοινή ανάγκη να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε μια παλέτα από τις καλλιτεχνικές μας ταυτότητες, φτιάξαμε το “My Own Treehouse”, στην αρχή του 2019 στην Αθήνα, Ελλάδα.

Αντλούμε έμπνευση από μια πλούσια ποικιλία αυτού που αποκαλούμε aesthetically sound music, όπως επίσης και από βιβλία, ταινίες, παιδιάστικες συμπεριφορές, λογοπαίγνια και αστεία, κοινές εμπειρίες, μια φευγαλέα αίσθηση επίτευξης που χαρακτηρίζει την δημιουργική διαδικασία και κυρίως, το αίσθημα του “σπιτιού” όταν παίζουμε μουσική μαζί. Σπέρνουμε τους σπόρους και ελπίζουμε, ότι με αφοσίωση και λίγη τύχη, θα δούμε το δέντρο μας να μεγαλώνει ώστε να στηρίξει το βάρος ενός σπιτιού.

Egoera
Οι Egoera είναι μία τριμελής instrumental rock μπάντα με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και έχουν έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους έχει επηρεαστεί από μπάντες όπως είναι οι God Is An Astronaut, If These Trees Could Talk, Sleepmakeswaves και Audrey Fall μεταξύ άλλων. Μερικές φορές η μουσική τους είναι έντονη, ενώ άλλες είναι πιο μελωδική. Δεν περιορίζονται, αλλά εκφράζουν ελεύθερα τι σημαίνει instrumental μουσική γι’ αυτούς, συνθέτοντας τα δικά τους κομμάτια.

Τον Φεβρουάριο του 2014, κυκλοφόρησαν ένα demo με τα δύο πρώτα τους κομμάτια “Today we are Infinite” και “Aftermath”. Τον Απρίλιο του 2016, ηχογράφησαν το single “Virtues” και το κυκλοφόρησαν μαζί με το επίσημο βίντεο κλιπ του. Στις 30 Απριλίου του 2020, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, "Fortuna", την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο Άλεξ Μπόλπασης.

Οι Egoera έχουν κάνει δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα και την Πελοπόννησο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά και άρχισαν να παίζουν τη δική τους μουσική.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 - Είσοδος: 8€

Fb event: https://www.facebook.com/events/1409067903199435 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξεκινάει από το Ανδρομέδα FM και προσγειώνεται σε μια πιο άγρια εκδοχή του από τα Γιάννενα του 1990 με τις σκοτεινές ευλογίες της δεκαετίας του '80. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album Γεννηθήκαμε Χθες  και λίγο πριν την πρώτη ζωντανή παρουσίαση του στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 24 Μαρτίου ο Μπάμπης Παπαδόπουλος μας μιλάει για την ποίηση, τη μελοποίηση και κάποια σημεία των καιρών και της τέχνης. 

Με αφορμή την επιστροφή της στον αγγλικό στίχο, εννέα ολόκληρα χρόνια μετά το Secret In The Dark, η Monika μιλά στην Εύη Χουρσανίδη για το τι σημαίνει για εκείνη αυτό το comeback, για τη χορτάτη ζωή της σε Ελλάδα και Αμερική, για περηφάνεια και προκαταλήψεις, για το high της επιτυχίας και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα.

Top