View More

Stavroz, K.atou

Αθήνα Πειραιώς 105, Αθήνα 104 31 Piraeus Club Academy / Loulou Is Present

Οι Βέλγοι Stavroz, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Piraeus Club Academy, για ένα μοναδικό σετ dance/electronic house που θα αλλάξει τη μουσική για πάντα!

23 Σεπ. 2022
21:00
4 Day(s) Ago
0.00

“Stavroz is changing the way we listen to dance music.”

Οι Stavroz δημιουργήθηκαν το 2011 από τους IJsbrand De Wilde και Gert Beazar, δύο dj's και ηχολήπτες που έψαχναν έναν τρόπο να διοχετεύσουν τις μουσικές τους ανησυχίες. Λίγο αργότερα, ο Maxim Helincks και ο Pieter De Meester προστέθηκαν στις ζωντανές εμφανίσεις τους και στο στούντιο. Γνωστοί για την εισαγωγή μιας συνολικής έθνικ, ακουστικής και οργανικής ατμόσφαιρας στην ηλεκτρονική μουσική, οι Stavroz επιδεικνύουν μια απίστευτη ικανότητα να συνδυάζουν το παλιό με το νέο και την Ανατολή με τη Δύση.

Προκειμένου να διατηρήσουν την ελευθερία στη μουσική τους παραγωγή και να είναι σε θέση να υποστηρίξουν άλλους καλλιτέχνες με παρόμοιο όραμα, ξεκίνησαν τη δισκογραφική τους εταιρεία «Moodfamily». Μεταξύ άλλων, οι Stavroz έχουν σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Coachella, Fusion Festival, Wonderfruit, Pukkelpop, Strawberry Fields, Tropico και Three Points Festival.

K.ATOU

Η K.atou, κατά κόσμον Κατερίνα Μόρτζου, ξεκίνησε το DJing στην ηλικία των δεκαοκτώ. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα party. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο Βερολινέζικο label Einmaleins.

Τα set της καθώς και η ετήσια εμφάνισή της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival καταφέρνουν να γίνουν ταυτόσημα της underground house και techno σκηνής. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo κ.α.

Εισιτήρια:
20€ - Περιορισμένη Προπώληση
23€ - Γενική Προπώληση

Δίκτυο Προπώλησης:
Online: www.viva.gr/tickets/music/stavroz/ 
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
Public
Media Markt
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Piraeus Club Academy / Loulou Is Present

Τηλ.: 210 3458 898

More info
www.piraeusclubacademy.gr 
www.loulouispresent.gr 

FEATURED TODAY

H Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα, στο Fuzz στις 13 Οκτωβρίου και μιλάει στο Avopolis για τις πρώτες καλλιτεχνικές εμπειρίες της, τις αναμνήσεις της από τις αθηναϊκές νύχτες και τα επόμενα της σχέδια. 

 Στο NMW #24 πάμε από τo εγκεφαλικό r’n’b του Low Jack μέχρις τις μεγάλες επιστροφές των Cam’ron και Stromzy.

Λογοτεχνικό κατασκοπικό double bill με το "Mad Dogs" του James Grady και τo "Έξοδος Κινδύνου" του Olen Steinhauer. 

Top