View More

Yovel, Obzerv, I.See.Red, Eldingar

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Groovy επίθεση και μια μοντέρνα προσέγγιση στον σκληρό ήχο, με εμφανείς επιρροές στο black metal, από τέσσερα συγκροτήματα, που ξέρουν καλά πως να τοποθετούνται παθιασμένα και σχολαστικά στις αξίες της τέχνης που αγαπούν!

11 Δεκ. - 11 Δεκ. 2022
21:30
52 Day(s) Ago
8.00

Οι YOVEL, OBZERV, I.SEE.RED & ELDINGAR κατακεραυνώνουν την σκηνή του An, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και μας υπόσχονται μία διαφορετική, progressive Κυριακάτικη βραδιά!

Γνωριμία με τα συγκροτήματα:
Οι Yovel δημιουργήθηκαν το 2016. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Hɪðətu" το 2018 και το "Forthcoming Humanity" το 2020.
Παίζουν Black Metal For The Oppressed.

→ Facebook: https://www.facebook.com/yovelband/ 
→ IG: https://www.instagram.com/yovelband/ 
→ Twitter: https://twitter.com/Yovelband 
→ YouTube: https://www.youtube.com/yovelband 
→ YT Subscribe: http://bit.ly/2p30ESd 
→ Bandcamp: https://yovel.bandcamp.com/ 
→ Join us on BandCamp: https://yovel.bandcamp.com/follow_me | 
→ mail: yovelband@protonmail.com 

Οι Obzerv δημιουργήθηκαν στη Κρήτη το 2011 και ανήκουν στον μοντέρνο metal ήχο με ισχυρή βάση στο #groove και συχνές αναζητήσεις σε πιο #progressive φόρμες.
Ηχητικά, κάποιος θα διακρίνει ένα συνονθύλευμα επιρροών από μοντέρνο ήχο και άλλων που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Η μουσική τους αποτελείται από δυνατά riffs ενωμένα έξυπνα με κιθαριστικά εφέ, επιθετικά φωνητικά πλαισιωμένα από groovy μελωδικές μπασογραμμές και σχολαστικά τοποθετημένα τύμπανα.
Παρά τις πολύπλοκες δομές των τραγουδιών, ο ακροατής μπορεί αβίαστα να ακολουθήσει τη ροή τους και να πιαστεί από χαρακτηριστικά σημεία και στίχους. Η μπάντα από τις απαρχές της, θέλησε να εκφραστεί μουσικά δημιουργώντας τη δική της ταυτότητα.
Το ομότιτλο ντεμπούτο τους έθεσε τις βάσεις για αυτό το εγχείρημα και το δεύτερο άλμπουμ, ονόματι Acherontia Atropos αποτελεί τη συνέχεια αυτού.
Members (left to right)
John Mor (Guitar)
Giannis Leledakis (Guitar)
Nikos Marinakis (Vocals)
Petros Leledakis (Bass / Backing vox)
Manos Nazlis (Drums)

- Band photos & album artwork: https://www.dropbox.com/.../Photos%20%26%20Artwork.rar..
- Facebook page: https://www.facebook.com/obzervband/ 
- Instagram: https://www.instagram.com/obzerv_band/ 
- Website: https://www.obzervband.com 
- Bandcamp: https://obzerv.bandcamp.com/ 

Οι i.see.red, δημιουργήθηκαν στην Αθήνα την αυγή του 2015.  Λίγους μήνες μετά τη δημιουργία τους κυκλοφορούν σε ψηφιακή μορφή, το πρώτο τους EP με τίτλο As Hope Runs Dry, αποτελούμενο από τέσσερα κομμάτια. Με το πέρασμα του χρόνου, ο ήχος τους πέρασε από διάφορα στάδια και διαμορφώθηκε αρκετά, καταλήγοντας στη σημερινή του μορφή, ένα κράμα μελωδικού #death και #hardcore, με εμφανείς επιρροές από το χώρο του #blackmetal.
To 2020 κυκλοφορούν το πρώτο τους LP, με τίτλο A Drop of Truth.  Ο δεύτερος full length δίσκος τους βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

https://iseeredgr.bandcamp.com/ 
https://www.facebook.com/iseeredgr 

Οι Eldingar είναι μια μπάντα από την Αθήνα και αποτελούνται από τον Σταύρο Λόντο (κιθάρα, σύνθεση) και τον Αντρέα Σιμιτζή (τραγούδι,στίχοι)
Ανήκουν στον χώρο του Black Metal αλλά στον ήχο τους υπάρχουν στοιχεία από το #thrash και #death ιδίωμα καθώς και αρκετές #epic και #folk αναφορές.
Η πρώτη δουλειά της μπάντας, το Maenads, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 από την Pest Records .
Οι Eldingar αυτή την περίοδο συνεργάζονται με τον Βασίλη Νάνο στα τύμπανα και τον Γιάννη Δαρδα στο μπάσο με σκοπό την ολοκλήρωση της 2ης δουλειάς τους καθώς και την πραγματοποίηση live εμφανίσεων. Οι θεματολογία των στίχων κινείται γύρω από την ιστορία,την φιλοσοφία και την μυθολογία καθώς υπάρχει και έντονο οικολογικό και φιλειρηνικό στοιχείο.

Doors open 20.00

Eldingar 20.30 / i.see.red 21.15 / Obzerv 22.15 / Yovel 23.15

Fb event: https://www.facebook.com/events/831227491538636/ 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες τηλεοπτικές εμμονές, άχαστα live, ολοκαίνουργια εστιατόρια και μπαρ. Της Εύης Χουρσανίδη.

Δύο φανταστικά μυαλά στις λέξεις και την μουσική. Μια εξαιρετική αφηγήτρια. Μια συγκινητική χορωδία. Η Άννα Γεωργάτου παρακολούθησε από κοντά την παράσταση George (Ευθύμης Φιλίππου-Larry Gus-Αγγελική Παπούλια) στη Στέγη.

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει πάλι στο πικάπ τον πρώτο δίσκο που απέκτησε ποτέ.

Top