View More

Cine Αμαρυλλίς

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του κινηματογράφου Cine Αμαρυλλίς!

Εισιτήρια
<p>€8,00. Παιδικό και φοιτητικό: €6,00. <br />Κάθε Τρίτη, γενική είσοδος €6,00.</p>
Τηλέφωνο
2106010561
E-mail
info@cineamarillis.gr
Διεύθυνση
Αγίου Ιωάννου 2, Αγ. Παρασκευή, 15342
avopolis.team
avopolis.team
 
🎬 Από Πεμπτη 29/7 έως και την Τετάρτη 4/8 το Cine Αμαρυλλίς θα προβάλλει τις ταινίες:
 
Πέμπτη έως Τετάρτη 20:45
“Λούκα - Luca” 👶👧🧒 Μεταγλωττισμένη
 
Πέμπτη - Τετάρτη 22:40
"Η ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ”
 
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
 
 
 Πληροφορίες για το σινεμά

Είναι ένας από τους παλαιότερους κινηματογράφους της Αττικής, με την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του να καταγράφεται από το 1935. Απομακρυσμένος, σε μια γειτονιά που τότε παίζει να έμοιαζε και με χωριό, υπήρξε κάποτε τεράστιος, αλλά με τα χρόνια συρρικνώθηκε στις σημερινές του διαστάσεις.

Το καλοκαίρι του 2018 περνά σε νέα χέρια, ανθρώπων που αγαπούν το σινεμά και το έχουν αποδείξει, αφού δημιουργήματά τους, μεταξύ άλλων είναι το Cine Φλοίσβος στην Μαρίνα Φλοίσβου και η Αλίκη στην Δροσιά. Έτσι, το χαμηλών τόνων θερινό της Αγίας Παρασκευής ξαναγεννιέται και μεταμορφώνεται σε έναν σύγχρονο χώρο προβολής, με αναβαθμισμένη αισθητική αλλά χωρίς να χάσει την ταυτότητά του.

Σε κεντρικότατο σημείο της Αγίας Παρασκευής, στην αρχή της Αγίου Ιωάννου, δίπλα στην πλατεία, το Cine Αμαρυλλίς σάς υποδέχεται με μια λιτή είσοδο και με μια επιβλητική επιγραφή. Αφού ανεβείτε 4-5 σκαλάκια, βρίσκεστε σε μια εσωτερική αυλή που φιλοξενεί το ταμείο -δεξιά σας ακριβώς πριν μπείτε στην αίθουσα – αλλά και έναν χώρο αναμονής με τραπεζάκια, γύρω από τα δέντρα.

Για την αίθουσα κάνετε όλο δεξιά, όπου συναντάτε και το μπαρ, στο πίσω μέρος της, και έναν μεγάλο στεγασμένο χώρο με αρκετές θέσεις που λειτουργεί και ως ένας άτυπος “σεπαρέ” εξώστης (ένα σκαλί πάνω από το επίπεδο της πλατείας), στο ίδιο λίγο υπερυψωμένο επίπεδο η αριστερή πτέρυγα είναι με άνετους καναπέδες. Οι πολυθρόνες βρίσκονται με άνεση μεταξύ τους τοποθετημένες σε δύο μπλοκ και έχουν αρκετά τραπεζάκια ανάμεσά τους. Το χαλικάκι κάτω θυμίζει θερινό άλλης εποχής. Η οθόνη έχει καλό μέγεθος και βρίσκεται τοποθετημένη επάνω σε σκηνή, άρα εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέαση από παντού. Η προβολή είναι ψηφιακή, με καθαρή και λαμπερή εικόνα, ενώ ο Dolby digital 5.1 ήχος παντού γύρο σου παίζει σε ικανοποιητική ένταση.

https://www.facebook.com/cineamarillis/ Κέρδισε προσκλήσεις και ζήσε την εμπειρία από τα αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας

Μετά από τόσους μήνες Netflix and chill, ξεχάσαμε κι αυτά που ξέραμε. Ένας οδηγός για την επιστροφή στα θερινά σινεμά.

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Cine Αλεξάνδρα!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Cine Φλερύ!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Δημοτικού Κινηματογράφου Στέλλα!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του κινηματογράφου Cine Αμαρυλλίς!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Μπομπονιέρα Cinema!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του θερινού κινηματογράφου Κάρμεν!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Cine Δάφνη!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Cine Μίμης Φωτόπουλος!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του κινηματογράφου Τρία Αστέρια!

Δείτε το πρόγραμμα και ζήστε τη 360 εμπειρία του Cine Φλοίσβος!

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

O Βασίλης Σπανός ψάχνει τη χρυσή τομή μεταξύ εμπορικής και καλλιτεχνικής φύσης των βραβείων Oscar, καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, τα θηρία box-office δείχνουν να επανέρχονται στον θεσμό.

Πριν 30 χρόνια, η μουσική τους ήρθε σαν παλίρροια από βιωματικούς στίχους να μεταμορφώσει ριζικά το έρημο τότε τοπίο της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής.  Aυτή είναι η ιστορία των Στέρεο Νόβα, όπως την αφηγήθηκε ο Ανδρέας Κύρκος στο ειδικό τεύχος του SONIK για την ελληνική ηλεκτρονική μουσική.

Οι πιο επίκαιρες, πολυσυζητημένες, αναπάντεχες, αδιανόητες και ζουμερές ειδήσεις από τον χώρο της showbiz. Κάθε Παρασκευή στο Avopolis.

Top