Κερδίστε δύο προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή 26/2. Μάθετε πως θα κερδίσετε προσκλήσεις, μέσα από το Avopolis Radio.

news.team
news.team

Αναμέναμε να μας «χορέψουν» στο Plisskën 2020, αλλά οι εξελίξεις της πανδημίας είχαν άλλα σχέδια για μας.

Ωστόσο, πρόσφατα ακούσαμε τους Bicep στο δίσκο Isles, ενώ, πολύ σύντομα, πρόκειται να τους απολαύσουμε σε ένα livestreaming, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα διεθνές livestreaming event των Ιρλανδών, σε απευθείας σύνδεση με τη Saatchi Gallery του Λονδίνου που θα μεταδοθεί σε 5 διαφορετικές ζώνες ώρας και πάνω από 70 χώρες. 

To Avopolis και το Avopolis Radio, σε συνεργασία με το Plisskën, χαρίζουν σε 2 τυχερούς προσκλήσεις για το livestreaming των Bicep. 

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη 24/2 στη διαδικτυακή συχνότητα του σταθμού μας και την εκπομπή της Άννα Γεωργάτου (12:00-14:00) αλλά και στο slot των 14:00-16:00 με τον Δημήτρη Λιλή. 

Stay tuned!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

HOT STORIES

Ακούστε την εκδοχή της ποπ σταρ στο "Eugene" όπως το ερμήνευσε ζωντανά στο BBC Radio 1 Live Lounge.

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις και ένα ιδιαίτερο live stage.

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Top