Η Eβδομάδα στο Avopolis Radio

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή 9/4.

news.team
news.team

Κάποιοι νιώθουν λίγο καλύτερα τώρα που στο τιμόνι της χώρας (λέγε με και υπηρεσιακή BMW x 5)  βρίσκεται ο Μένιος. 

Για τους υπόλοιπους υπάρχει το newsletter #8 του avopolisradio.gr  και κάθε Δευτέρα η  New Music Friday playlist της Παρασκευής που πέρασε:

 
 
Μην ξεχάσετε να ακολουθείσετε την πιο επίκαιρη και με συνέπεια λίστα νέας εναλλακτικής μουσικής, πάντα με αρκετές εγχώριες συμμετοχές. 
 
Ολόκληρες οι εκπομπές της προηγούμενης εβδομάδας διαθέσιμα στο Mixcloud μας, αναμείνατε σύντομα το σπουδαίο αφιέρωμα του Μάκη Μηλάτου στο Backstage Film Festival του avopolis.gr.
 
Στο μεταξύ, πυκνώνουν και τα follows στο Instagram.
 
Στο πρόγραμμα:
 
Δευτέρα 5/4, ο Δημήτρης Λιλής μοιράζεται συνταγές για απλό αλλά χορταστικό brunch και παίζει τα βινύλια (παλιά και καινούρια) που ξεχώρισε το Σ/Κ στο 12-2μμ. 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος και αυτός ζωντανά από το στούντιο της Ασκληπιού διαλέγει κυρίως CDs από τα αμέτρητα του προσωπικού του αρχείου ενώ οι αποκλειστικά νέες κυκλοφορίες επιστρέφουν στο 4-6μμ που δίνει τον παλμό του avopolis.gr. 6-8 μμ είναι η σειρά του Jan Jiki με beats στο καθιερωμένο Headnod Show και afro tropical χορευτικά άσματα για το καλοκαίρι που έρχεται στο 8-10μμ από τους Espressarios. 
 
Τρίτη 6/4 και όπως κάθε Τρίτη τα καλούδια που έχουν ετοιμάσει η Ευδοκία Πρέκα στο 4-6μμ και ο Βαγγέλης Κυριακάκης στο 6-8μμ είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στο κλείσιμο της μέρας, 8-10μμ αναμείνατε electro και techno από το Αμβούργο με αγάπη και το Futuretro show του Χρήστου Μαυρίδη. 
 
Τετάρτη 7/4, κάποιοι ζουν την Άννα Γεωργάτου στο 12 με 2μμ να ακούν. Η εκπομπή με το ακραίο fanbase στην θέση της και αμέσως μετά Μάκης Μηλάτος με μπόλικες ελληνικές κυκλοφορίες. Στο 4-6μμ το Bau Kau Show της Ξανθής Γεωργακοπούλου Ντάβου και στο βραδινό 8-10μμ άλλη μια «ακραία» (not) ενότητα με τον τίτλο Music To Make Love To Your Wife από την Ηρώ Λιάτου.   
 
Πέμπτη 8/4, η αγάπη για βινύλια είναι στον αέρα. Στο 12-2μμ ο Δημήτρης Λιλής ψαχουλεύει τα βινύλιά του και προετοιμάζει το κλίμα για το βαθύ, ambient και jazzy ήχο που έχει το Diggin’ του Mr. Z. Το χάσιμο στα βινύλια δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει ο Βαλάντης Τερζόπουλος aka Electric Looser στο 8-10μμ της Πέμπτης. Φρέσκες κυκλοφορίες αυτή την φορά και πάντα είναι ένα στοίχημα όταν djs- υλλέκτες με άριστη γνώση του παρελθόντος στρέφονται στις νέες κυκλοφορίες. 
 
Παρασκευή  9/4, New Music Friday σημαίνει όλη η νέα μουσική που κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα και θα έχετε σε μία λίστα για να εντρυφήσετε το Σ/Κ.  Στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος συνεχίζει με νέες κυκλοφορίες, στο 4-6μμ ο Πέτρος Μακρής κάνει τα δικά του και το νο. 2 δημοφιλέστερο show του ραδιοφώνου, το περίφημο Low Fidelity της Εύης -akoy ayto- Χουρσανίδη και του Άγγελου Κλειτσίκα επιστρέφουν στο 6-8μμ. Στο ριμπάουντ και όχι (στη ριμπάουντ) το παρασκευιάτικο μιξ του δισκοπωλείου Kasseta Records. 
 
avopolisradio.gr πιο φρέσκο και από τον κόλιανδρο σε μπάο μπαν του Κοτιζά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Όπως κάθε Δευτέρα, σας έχουμε το πρόγραμμα του σταθμού μας, που θα «μας πάει» μέχρι την Παρασκευή

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

HOT STORIES

Τη λένε Wroomba και είναι η αυτόματη ηλεκτρική σκούπα που καθαρίζει πριν από εσάς για εσάς.

Ακούστε την εκδοχή της ποπ σταρ στο "Eugene" όπως το ερμήνευσε ζωντανά στο BBC Radio 1 Live Lounge.

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις και ένα ιδιαίτερο live stage.

Top