Σήμερα στο Avopolis Radio η ελληνική indie μιλάει αγγλικά

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις επερχόμενες προβολές των The Approaching of the Hour (20/4) και Velvet Bus (21/4) της Γκρατσιέλας Κανέλλου στο Backstage Film Festival.

news.team
news.team

Από τους Jaywalkers στους Youth Valley κι από τους My Wet Calvin στους Chickn, το Avopolis Radio αφιερώνει την ζώνη 18:00-20:00, της Τρίτης 20 Απριλίου, στην αγγλόφωνη ελληνική indie σκηνή όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως και τις μέρες μας. 

Τριάντα τραγούδια (που θα μπορούσαν να είναι πολλά περισσότερα) τα οποία λειτουργούν ως το ιδανικό ορεκτικό για τις προβολές του Backstage Film Festival το διήμερο 20-21 Απριλίου, με τις ταινίες  The Approaching of the Hour και Velvet Bus της Γκρατσιέλας Κανέλλου.
 
"Greek Indie Speaks English 1987-2021" Τρίτη, 18:00-20:00, μέσω της διαδικτυακής συχνότητας του Avopolis Radio. Ο ορισμός της μουσικής με περιεχόμενο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Μάκης Μηλάτος, σε ένα special αφιέρωμα σήμερα, 14:00-16:00, που συνδέει τους Radiohead, τους ...

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top