View More

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Passport την Παρασκευή 8 Απριλίου

avopolis.team
avopolis.team

«Όταν ανεβαίνεις πάνω στη σκηνή δεν είσαι ηθοποιός, που πρέπει να παίξεις ένα ρόλο κάθε φορά, όπου είναι στημένα τα πράγματα. Είμαι πολύ ευάλωτη εκεί πάνω και παραδίνομαι.»

Η Θεοδοσία δεν είναι μόνο μια τραγουδίστρια, είναι “όλα”. Δεν παριστάνει κάτι, είναι αυτό που νιώθει ο καθένας μας ακούγοντας και βλέποντάς την. Γραφή, φωνή και εικόνα σε πλήρη αρμονία. Καταγράφει τη μουσική και τους στίχους που είναι μέσα της.

Γράφει εξαιρετικά τραγούδια και κατόπιν τους δίνει ζωή μέσα από το σώμα της. Τα ερμηνεύει μοναδικά, προσωπικά και τα αναπαριστά με την παρουσία της. Χρησιμοποιεί την έκφρασή της και το σώμα της για να μας τα μεταδώσει.

Στο τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου», που γεννήθηκε μέσα στο σκοτάδι όταν γράφτηκε η λέξη μέσα της, δημιούργησε έντεκα τραγούδια που αποσκοπούν καθαρά στη θεραπεία του εγωισμού μας, ο οποίος έχει την αγάπη πάντα θύμα. Κατευθύνεται κατευθείαν στην καρδιά και από εκεί παίρνει όλα τα μηνύματα για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι απερίγραπτοι και απεριόριστοι.

Η Θεοδοσία, θα βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της,  με τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου»,  παλιότερες επιτυχίες της, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal, καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής – Janis Joplin, Nina Simone, Rolling Stones κ.α.

«Θέλω να τραγουδήσει το σώμα από μέσα. Ζητάω να κάνει μια παύση ο νους ούτως ώστε να ακούσει με το αυτί της καρδιάς την υπέροχη ενορχήστρωση των εσωτερικών οργάνων του σώματος, που το καθένα ξεχωριστά δονείται στη δική του συχνότητα, στη δική του νότα, στο δικό του ρυθμό και δημιουργεί μια τέλεια αρμονία στα κύτταρα μας, η οποία διαχέεται και απλώνεται στις φωνητικές μας χορδές και τότε τραγουδάει η ψυχή μας. Ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει…»

http://www.tsatsou.com
PassPort. Διεύθυνση: Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς. Τηλέφωνο: 210-4296401

Τιμή εισόδου: 15 eur (με κρασί ή μπύρα) - Ωρα έναρξης: 22.30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο πριν από τη συναυλία τους στο Gagarin 205, οι Fundracar κυκλοφορούν το συνοδευτικό video για

Ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου τους «Ο Γκρεμιστής», ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και

To live στον Συνδετήρα ανοίγει ο Kristof και το live στο Six D.o.g.s. η Melentini.

FEATURED TODAY

Με αφορμή την επιστροφή του Henry Selick με το Wendell and Wild στο Netflix, ο Βασίλης Σπανός ανατρέχει σε 10 αγαπημένης σχολής μιας κινηματογραφικής σχολής που δίνει τον δικό της αγώνα επιβίωσης στην εποχή των CGI animation studios. 

Ο Δημήτρης Μάστορης συνομιλεί με τους δημιουργούς του "Σπιρτόκουτο: The Musical".

Πριν 30 χρόνια, η μουσική τους ήρθε σαν παλίρροια από βιωματικούς στίχους να μεταμορφώσει ριζικά το έρημο τότε τοπίο της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής.  Aυτή είναι η ιστορία των Στέρεο Νόβα, όπως την αφηγήθηκε ο Ανδρέας Κύρκος στο ειδικό τεύχος του SONIK για την ελληνική ηλεκτρονική μουσική.

Top