Ένα σπιτικό live του Φοίβου Δεληβοριά (βίντεο)

4 σπάνια τραγούδια, σε μια ξεχωριστή (παλιότερη) εμφάνιση σε ένα φιλικό σπίτι στη γειτονιά του

news.team
news.team

Ένα σπιτικό live του Φοίβου Δεληβοριά, με 4 σπάνια τραγούδια, έγινε διαθέσιμο.

Η εμφάνιση είναι από την 5η Δεκέμβρη 2018, ενώ μαζί του είναι η Νεφέλη Φασούλη (φωνητικά), ο Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα) και ο Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), σε μια παραγωγή της Alavastron Produξions.

Ο ίδιος αναφέρει:

Αυτό το «σπιτικό» λάϊβ των 4 μόνο τραγουδιών ήταν μια ιδέα του Δημήτρη, ιδιοκτήτη του θρυλικού «Αλάβαστρον». Πήγαμε πέρσι το Δεκέμβριο σε ένα φιλικό σπίτι στη γειτονιά μου, στο Μετς και παίξαμε για καμιά 30 άγνωστους φίλους 4 από τα λιγότερο γνωστά τραγούδια μου. Ανέβηκε σήμερα στο YouTube από τον Δημήτρη - και ποιος να μας έλεγε πως ακόμα κι ένα τέτοιο λαϊβάκι ένα χρόνο μετά θα ήταν ανέφικτο; Η μουσική όμως ποτέ δεν ήταν τέχνη του εφικτού.Θα βρούμε τον τρόπο και την τρέλα και στο επόμενο τοπίο. Και ο Dimitris Nortsavala και ο Costis Christodoulou και ο Sotiris Ntouvas και η Nefeli Fasouli και όλοι οι άλλοι φίλοι και συνεργάτες μας. Κι εγώ ακόμα. Προς το παρόν, σκεπτόμαστε, τηλεδιασκεπτόμαστε και σας ασπαζόμαστε.

Hosts: Δημήτρης & Μαρία

Video: Αλέξανδρος Στίγκας, Αλέξης Λούκας

Edit: Αλέξανδρος Στίγκας

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Δερμάνης

Μίξη ήχου: Δημήτρης Κυριακάκης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top