Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του METAMAN, αποκλειστικά στο Avopolis

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος

news.team
news.team
Κρατάει γενικά το μυστήριο γύρω του ο Αθηναίος παραγωγός που ντεμπουτάρει στα ηλεκτρονικά μας πράγματα ως METAMAN, αν και ίσως είναι δύσκολο να το διατηρήσει για πολύ, αν κρίνουμε από τη διεθνή προβολή που ήδη έχει κερδίσει το πρώτο του ΕΡ ΙΡΙΝΑ. Το οποίο κυκλοφορεί επισήμως σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου: σε βινύλιο από τη Won Ton Records, ενώ την ψηφιακή διακίνηση έχει αναλάβει η Just Gazing του «δικού μας» Δημήτρη Λιλή.

Έχοντας ως αιχμή του δόρατος μια ηχηρή συνεργασία με τη Λένα Πλάτωνος στα φωνητικά του ομότιτλου τραγουδιού του ΕΡ (δικοί της είναι επίσης και οι στίχοι), το ΙΡΙΝΑ βρέθηκε στις καλύτερες κυκλοφορίες του Φεβρουαρίου για το φημισμένο μουσικό περιοδικό Uncut, ενώ όπως μαθαίνουμε από το Incoming του Δημήτρη Λιλή (εδώ) σημείωσε 2Κ Spotify streams μέσα σε μόλις 5 μέρες, πυροδοτούμενο ίσως και από το ότι το διεθνές κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει για το Γκάλοπ της Πλάτωνος (1985) και να ακούσει το "Κι Ακούμε «Σ' Αγαπώ»" στη νέα τηλεοπτική σειρά High Fidelity, η οποία συζητήθηκε πολύ. Για όσους δεν έχετε πάρει χαμπάρι το "Ιρίνα", ακολουθεί στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω, συνοδεία του βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό ο Κωνσταντίνος Νησίδης.Τώρα, συνεχίζοντας το σχετικό promo, ο METAMAN δίνει σε αποκλειστική δημοσιότητα για το Avopolis ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το κομμάτι "Αθήνα 232": το σκηνοθέτησε ο Χάρης Λαλούσης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To EP IΡINA παρουσιάστηκε ήδη το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο Handlebar, οπότε βρισκόμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση περαιτέρω ζωντανών εμφανίσεων μέσα στη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Top