"Χρόνια Σιωπηλά" για τους Λευκή Συμφωνία

Δείτε το βιντεοκλίπ του καινούριου τους τραγουδιού

news.team
news.team
Έναν περίπου μήνα αφότου συμμετείχαν στο φετινό MiniFest της Death Disco (δείτε τι έγραψε η Χριστίνα Κουτρουλού για τη βραδιά στις σελίδες μας, πατώντας εδώ), οι Λευκή Συμφωνία δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Χρόνια Σιωπηλά": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Lukas Stumpf.

Τη μουσική του κομματιού συνυπογράφουν ο Θοδωρής Δημητρίου και ο Διογένης Χατζηστεφανίδης, με τον Δημητρίου να βρίσκεται και στους στίχους. Την ενορχήστρωση υπογράφει συλλογικά το συγκρότημα, ενώ η παραγωγή ανήκει από κοινού στη μπάντα και στον Έκτορα Τσολάκη.

To "Χρόνια Σιωπηλά" προλογίζει τον νέο δίσκο των Λευκή Συμφωνία Σαν Τον Ήλιο. Θα κυκλοφορήσει ψηφιακά την Τρίτη 10 Μαρτίου, θα βγει όμως και σε βινύλιο-CD στις 27 του μήνα, σε σύμπραξη της Labyrinth Of Thoughts και της The Lab Records.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top