Δείτε ολόκληρη τη διαδικτυακή συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ (βίντεο)

«Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακούσουμε το ζεστό χειροκρότημα», ήταν το αισιόδοξο μήνυμά της.

news.team
news.team

Με μία καθηλωτική live συναυλία η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το Σάββατο 09/05 το διαδικτυακό κοινό, επιστρέφοντας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών #snfccAtHome: music.

"Έχω κακομάθει την αγκαλιά σας", είπε στην εισαγωγή της, επισημαίνοντας το πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο καλλιτέχνης παίζει για ένα κοινό που είναι παρόν μόνο διαδικτυακά. "Ξέρω ότι καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο", είπε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες έχουμε καταφέρει πράγματα και θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. "Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακουσουμε το ζεστό χειροκρότημα", συμπλήρωσε και αφιέρωσε τη βραδιά στους ανθρώπους της Τέχνης που περνάνε δύσκολα.

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του διαδικτυακού κοινού, οι καλλιτέχνες συμφώνησαν η συναυλία να παραμείνει διαθέσιμη διαδικτυακά μέχρι την Πέμπτη 14/05 στις 10.00 το πρωί. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσίασε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

https://www.youtube.com/watch?v=QUmsaOxJIyU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top