Νέο βίντεο κλιπ από τα Παιδιά της Παλαιότητας

Δείτε το βίντεο για το κομμάτι «Μια Χώρα Που Άλλαξε Όνομα», με ένα κολάζ από ταινίες του Luis Buñuel.

news.team
news.team

Φέτος τα Παιδιά της Παλαιότητας επέστρεψαν δισκογραφικά με τον δίσκο Ένθύμιον Νεανικών Συντροφιών που κυκλοφόρησε από την Inner Ear.

Τώρα το σχήμα από την Κέρκυρα κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Μια Χώρα Που Άλλαξε Όνομα», στο οποίο παρελαύνουν σκηνές από τις ταινίες L'Age d'Or (1930), Susana (1951), Viridiana (1961) και El Ángel Exterminador (1962) του σουρεαλιστή σκηνοθέτη Luis Buñuel. Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου διαβάζουμε για το βίντεο: «Βασισμένο σε ένα κολάζ από ταινίες του Luis Buñuel, που έφτιαξε ο Π.Ε. Δημητριάδης κατά τη διάρκεια του lockdown του Απριλίου, το δεύτερο βίντεο κλιπ από το Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών είναι ένα όραμα θερινής νυκτός, που εξελίσσεται σε έναν ακόμα εφιάλτη για τον πολύπαθο πρωταγωνιστή...».

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ/κολάζ αναλαμβάνει ο ίδιος ο Π.Ε. Δημητριάδης και μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top