Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Ταράτσας του Φοίβου

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά για τις 24/9 και 1/10 μεταφέρθηκαν στις 6 και 8/10, αντίστοιχα.

news.team
news.team

Ύστερα από τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, οι δύο παραστάσεις της Ταράτσας του Φοίβου του Φοίβου Δεληβοριά που ήταν προγραμματισμένες για τις 24/9 και 1/10 μεταφέρθηκαν στις 6 και 8/10, αντίστοιχα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση: Λόγων των έκτακτων μέτρων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, αναβάλλονται με κρατική εντολή, οι προγραμματισμένες για Πέμπτη 24/9 και Πέμπτη 1/10 παραστάσεις της Ταράτσας του Φοίβου στο @toalsos 🎶

H παράσταση της 24ης Σεπτεμβρίου μεταφέρεται Τρίτη 6 Οκτωβρίου και η παράσταση της 1ης Οκτωβρίου μεταφέρεται Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Οσοι έχετε αγοράσει εισιτήρια ισχύουν κανονικά, όπως και οι ζώνες των θέσεων που επιλέξατε, στη νέα ημερομηνία.

Οσοι θεατές δεν εξυπηρετούνται με τις νέες ημερομηνίες να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 8227471 προκειμένου να τους δοθούν διευκρινίσεις για τα αγορασμένα εισιτήριά τους. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top