Έρχονται οι φθινοπωρινές εκπτώσεις του Rock & Roll Circus

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στο δισκάδικο της Σίνα θα βρείτε εκπτώσεις από 30-50%.

news.team
news.team

Μετά τα δύο επιτυχημένα και απολύτως ασφαλή Record Store Day events, έφτασε, όπως κάθε χρόνο, ο καιρός για το πρώτο βινυλιακό event της σεζόν, το ετήσιο fall sale του Rock & Roll Circus με εκπτώσεις 30-50%.

Έτσι, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου όλα –χωρίς αστερίσκους- τα μεταχειρισμένα βινύλια θα έχουν έκπτωση 50%, τα καινούρια 30%, και χιλιάδες ακόμη LPs και 45s θα σας περιμένουν σε τιμές από 1 ευρώ

Rock & Roll Circus
Σίνα 21, 10680 Αθήνα
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
10.00 πμ – 20.30 μμ
Σάββατο 10 Οκτωβρίου
10.00 πμ – 16.00 μμ


* Μέχρι 6 άτομα θα βρίσκονται αυστηρά στο χώρο του Rock & Roll Circus και για περιορισμένο χρόνο ώστε η αναμονή να είναι μικρή για όσους περιμένουν εκτός.


Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top