Στο εφετείο η Μάγδα Φύσσα με μάσκα Killah P

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα έφτασε στο  εφετείο λίγο μετά τις 8.30 το πρωί.

news.team
news.team

Λίγα λεπτά μετά τις 8.30 το πρωί της Τετάρτης έφθασε στο Εφετείο η μητέρα του Παύλου ΦύσσαΜάγδα, φορώντας μία μαύρη προστατευτική μάσκα, η οποία έγραφε Killah P, δηλαδή το καλλιτεχνικό όνομα του γιου της.

Η Μάγδα Φύσσα, χαιρέτησε το πλήθος που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί έξω από το Εφετείο και εισήλθε στο κτίριο. 

Επί 5,5 χρόνια, κάθε μέρα, σε κάθε στάδιο της ακροαματικής διαδικασίας ήταν παρούσα η μητέρα του Παύλου, η οποία έγινε πρόσωπο-σύμβολο ενός αντιφασιστικού αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα ...

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top