Νέος δίσκος και βίντεο κλιπ από τον Hume Assine

O Hume Assine κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του, The Sweetest Sound. Δείτε το νέο βίντεο για το κομμάτι «Κυριακή».

news.team
news.team

Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του Hume Assine με τίτλο The Sweetest Sound σε μορφή cd και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και περιέχει 12 νέα τραγούδια σε μία συλλεκτική συσκευασία με 13 διαφορετικά artworks για να διαλέγετε κάθε φορά το εξώφυλλο που σας αρέσει, αλλά και πραγματικές καραμέλες ώστε η εμπειρία του The Sweetest Sound να είναι και γευστική. 

Μάλιστα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε μόλις 100 αριθμημένα αντίτυπα με τιμή που διαμορφώνετε εσείς. Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

Μαζί με την κυκλοφορία του δίσκου ήρθε και ένα καινούργιο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία NOHOOT, για το τραγούδι «Κυριακή» φτιαγμένο όπως ακριβώς είναι οι Κυριακές: παρεϊστικες, ανέμελες, απρογραμμάτιστες, που ξεκινούν στυλιζαρισμένες και καταλήγουν τσαλακωμένες. 

Στα φωνητικά, η καθιερωμένη φωνή του project, η Άννα Πασπάτη, αλλά και ο Βαγγέλης Κακουλάκης.

Βλέπετε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Κυριακή» παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top