Δείτε τους Sillyboy’s Ghost Relatives και Whereswilder να παίζουν live στα στούντιό τους

Τα δύο σχήματα μοίρασαν στα YouTube κανάλια τους ζωντανές εκτελέσεις του πρόσφατου υλικού τους.

news.team
news.team

Από τα λίγα καλά της καραντίνας είναι ότι οι ακροατές (μέσω του live streaming ή των προηχογραφημένων ζωντανών sessions) αποκτούν επιτέλους μια αίσθηση του πώς τζαμάρουν οι αγαπημένοι τους μουσικοί στα στούντιο, του κόσμου, αλλά και της χώρας μας. 

Με απόσταση ημερών, δύο από τα διεθνή και ανεξάρτητα rock σχήματα της χώρας μοίρασαν στα YouTube κανάλια τους ζωντανές εκτελέσεις του πρόσφατου υλικού τους για ξεχωριστούς λόγους το καθένα.

Αρχικά, οι Sillyboy’s Ghost Relatives μας υπενθύμισαν ότι η πανδημία διέκοψε την πορεία τους στα μουσικά conferences-φεστιβάλ της Ευρώπης. Την εμφάνιση του Sillyboy στα τέλη του ‘19 στο Reeperbahn του Αμβούργου, είχε ακολουθήσει, το Ολλανδικό Eurosonic τον Ιανουάριο του 2020 που μάλιστα είχε αφήσει πίσω του και αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση για το Ολλανδικό ραδιόφωνο 3Voor12 .

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς τo τρίο των SGR επιστρέφει στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και για λογαριασμό της digital εκδοχής του ιταλικού Sudwave Festival ηχογραφεί και φιλμάρει “in the box” από το στούντιο «Νήπιο» του κου Κ. , 4 κομμάτια από την πρόσφατη δισκογραφία του. 

Βλέπετε την εμφάνιση των SGR εδώ :

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, δηλαδή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι αθηναίοι art rockers Whereswilder, προκειμένου να μας υπενθυμίσουν ότι έχουν έτοιμο και σε αναμονή το νέο τους άλμπουμ, μοίρασαν το πρώτο από τα 2 μέρη του καλοστημένου live session που ηχογράφησαν στις εγκαταστάσεις της Diskex Records. 

Το βλέπετε εδώ:

Εβδομάδα των Χριστουγέννων με δύο mini live sessions από τις πλέον φορμαρισμένες αγγλόφωνες μπάντες της σκηνής, σημαίνει αν μη τι άλλο ότι φροντίζουμε τουλάχιστον να πατήσουμε το subscribe στο κανάλι των ανεξάρτητων αθηναίων μουσικών, ελπίζοντας ότι ακόμη περισσότεροι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους στο επόμενο διάστημα.

*Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε ξανά το περσινό άλμπουμ “In A Small Place" των Sillyboy Ghost Relatives στο Spotify ή να αγοράσετε το βινύλιο στο Bandcamp.

* To πρόσφατο single “Helping Hand” των Whereswilder στο Spotify και εδώ το Βandcamp προφίλ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top