Τον «Βραχνό Προφήτη» σε σπάνιο, υπογεγραμμένο βινύλιο κληρώνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Υπάρχουν 3 ακυκλοφόρητες test pressing κόπιες του δίσκου και ο μουσικός κληρώνει τη μία, όπως ανακοίνωσε στο Facebook.

news.team
news.team

Ο Βραχνός Προφήτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφόρησε το 2000 και έκτοτε, θεωρήθηκε η σημαντικότερη δουλειά του μουσικού, αλλά και ένας από τους δίσκους αναφοράς του ελληνικού ήχου για τη συγκεκριμένη δεκαετία (κι όχι μόνο).

Τώρα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με μια νέα του ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε μια κλήρωση μέσα από την οποία, ένας τυχερός θα κερδίσει μια test pressing κόπια του Βραχνού Προφήτη σε βινύλιο, υπογεγραμμένη. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, στην κλήρωση θα μπουν όλοι όσοι παραγγείλουν κάποιο δίσκο του Παπακωνστανίνου μέσω του www.ahosstudio.com. Η μία κόπια του δίσκου που κληρώνεται, είναι εξαιρετικά σπάνια, μιας και πρόκειται για τη μία εκ των 3 που «κόπηκαν» όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε μπει στη διαδικασία να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο άλμπουμ σε βινύλιο -κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Παρακάτω και ολόκληρο το μήνυμα του μουσικού:

«Φίλες και φίλοι,

η ανταπόκριση στην προσπάθεια που κάνουμε, να διαθέτουμε τους δίσκους μου -στα πλαίσια της αυτοδιαχείρισης- μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.ahosstudio.com), είναι μεγάλη. Όπως

καθόμουνα και πληκτρολογούσα διευθύνσεις για τις αποστολές παραγγελιών σας, συγκινήθηκα γιατί αντιλήφθηκα ότι αυτή η ανταπόκριση κυρίως προέκυψε από τη διάθεσή σας να με στηρίξετε.

Έτσι, σκέφτηκα, σαν ένα ελάχιστο αντίδωρο, να κάνουμε μια κλήρωση ανάμεσα σε όλους αυτούς που ήδη έχουν κάνει ή θα κάνουν παραγγελία μέχρι 31 Μαρτίου 2021. Επίσης σκέφτηκα ότι το αντίδωρο θα έπρεπε να έχει μια μοναδικότητα.

Πριν από μερικά χρόνια είχα ξεκινήσει τη διαδικασία να βγάλω σε βινύλιο τον “Βραχνό Προφήτη” (εδώ να σας ενημερώσω ότι, στην ψηφοφορία που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες για το ποια από τις δουλειές μου θα θέλατε σε βινύλιο, ο “Βραχνός Προφήτης” είναι, με διαφορά πρώτος, οπότε και θα πάει για έκδοση). Είχα στείλει στο εργοστάσιο στη Γαλλία το υλικό και αυτοί με τη σειρά τους μου στείλανε τρία αντίγραφα -το ονομαζόμενο test pressing- να ακούσω και αν είμαι ευχαριστημένος, να προχωρήσουν στη μαζική παραγωγή. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, εκείνοι επέμεναν ότι είναι μια χαρά, πήρα ανάποδες και σταμάτησα τη συνεργασία και την έκδοση.

Από αυτά τα τρία αντίγραφα -σημειωτέον ότι δεν υπάρχουν εξώφυλλα- θα υπογράψω το ένα και θα το διαθέσω για την κλήρωση. Είναι διπλός δίσκος σε ειδική έκδοση των 180gr.

Θα τραβήξουμε τρεις κλήρους με σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε αν κάποιος δεν έχει πικάπ και δεν ενδιαφέρεται να περάσει το αντίγραφο στον επόμενο.

Υγεία και καλή καρδιά.

Θανάσης Π.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε την εκδοχή της ποπ σταρ στο "Eugene" όπως το ερμήνευσε ζωντανά στο BBC Radio 1 Live Lounge.

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top