Οι Black Heart Procession και οι σπαραχτικές μελωδίες τους στο Gagarin το Σάββατο 21 Μαΐου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Μετά τις δύο διαδοχικές ζωντανές εμφανίσεις τους το 2009, επιστρέφουν για μία και μοναδική, άκρως ιδιαίτερη συναυλία: θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin, έτσι όπως ουδέποτε τους έχουμε αντικρίσει! Πρόκειται για έναν πολύ περιορισμένο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων που οι The Black Heart Procession θα πραγματοποιήσουν σε αυστηρά επιλεγμένες Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αθήνα να έχει την τιμή να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τους. Είναι ένα special stripped down show, στο πλαίσιο του οποίου οι δύο «αρχηγοί» Pall Jenkins και Tobias Nathaniel θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με τέτοιο τρόπο επί σκηνής.

Οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη. Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους. Το εξαιρετικό, κλασικό άλμπουμ τους The Spell στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας, ενώ το Six ανήκε στις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων δύο ετών!

Το Σαββατόβραδο της 21ης Μαϊου οι The Black Heart Procession "ξεγυμνώνονται" και στέκουν απολύτως εκτεθειμένοι μπρος στα μάτια μας...

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΪΟΥ 2011 [DOORS OPEN @ 21:00]@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 25 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ]: 30 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top