Οι αμερικανοί No Age απόψε στο 6dogs

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας ακριβώς την στιγμή που έχουν ανάψει τη φωτιά τους κάνοντας σύσσωμο τον μουσικό τύπο παγκόσμιως να παραμιλάει.
Πρόκειται για το δίδυμο των Dean Spunt και Randy Randall από το Los Angeles και η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα πειραγμένο μείγμα indie rock και punk. Ακολουθούν ηχητικά τα μονοπάτια των μεγάλων Sonic Youth και Fugazi  παρουσιάζοντας συνθέσεις με μελωδίες τραβηγμένες στα άκρα, art punk αισθητική και γερές δόσεις από fuzz-αριστές κιθάρες.
Το 2007 κυκλοφορούν το EP Weirdo Rippers και φιγουράρουν στην 12η θέση της λίστας του Pitchfork με τα καλύτερα album εκείνης της χρονιάς. Ο θόρυβος που έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από το όνομά τους έχει ως αποτέλεσμα την ένταξή τους στο roster της θρυλικής δισκογραφικής Sub Pop (Nirvana, Mudhoney, etc).
Το 2008 θα ακολουθήσει το πρώτο τους full length LP με τίτλο Nouns. Οι κριτικές ενθουσιώδεις με το περιοδικό Rolling Stone να το εντάσσει στη δική του λίστα με τα καλύτερα album της χρονιάς.
Το Everything in Between (2010) αποτελεί την τελευταία τους κυκλοφορία η οποία έρχεται για να απογειώσει της φήμη του συγκροτήματος που εδώ δείχνει πιο ώριμο από ποτέ.

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top