Οι IAMX επιτέλους επιστρέφουν την Κυριακή 8 Μαΐου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Τέλος η αναμονή για τους θιασώτες του μελοδραματικού electro cabaret του Chris Corner,  που επιστρέφει στο Gagarin205 την Κυριακή 8 Μαΐου , στο Gagarin 205… Επιστροφή που σημαδεύεται από το ολοκαίνουριο 4ο album τους “Volatile Times” setlist τους και φυσικά τα εκρηκτικά, αξέχαστα live τους.
Όσοι ήσασταν έστω και σε μία από τις προηγούμενες εμφανίσεις των ΙΑΜΧ κάτι μας λέει πως θα είστε και σε αυτή το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου. Όσοι δεν τους έχετε δει, καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε επιτέλους το Underground φαινόμενο που λέγεται ΙΑΜΧ…


Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ (προπώληση/ταμείο)

Η προπώληση θα ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου. Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και Second Skin Club (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, μόνο τις ώρες λειτουργίας του club)

Δεν θα υπάρχει support group.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και οι ΙΑΜΧ  θα είναι στη σκηνή στις 22.00.

Gagarin 205: Λιοσίων 205


www.gagarin205.gr

www.iamx.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

HOT STORIES

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να συμπληρώνουν το πακέτο.

Top