View More

ICONS OF ROCK: H ελληνική μουσική βιομηχανία επιλέγει τα 100 πρόσωπα της rock μουσικής!

news.team
news.team

Το ετοιμάζαμε εδώ και αρκετούς μήνες. Μαζί για μας για πρώτη φορά είναι όλη η αποκαλούμενη 'μουσική βιομηχανία' (να την πούμε μουσική βιοτεχνία;) στην Ελλάδα. Να μην πούμε όλη, καθώς σίγουρα αφήσαμε κάποιους απέξω, ενώ άλλοι δεν έδωσαν τα κείμενά τους στις καθορισμένες ημερομηνίες, με κίνδυνο να μην κυκλοφορήσει στην ώρα του το project. Τελικά τα καταφέραμε...

Άνθρωποι από τα γνωστά μουσικά sites (mic, mixtape, rocking, postwave), από δισκογραφικές, δημοσιογράφοι εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, μουσικοί, παραγωγοί, άνθρωποι του PR των συναυλιακών, στελέχη αλυσίδων. Ο κάθε ένας έγραψε για ένα icon of rock... μια προσωπική ιστορία.

Σ' αυτή την πολυτελή έκδοση, με τη χορηγία του Dewar's και την υποστήριξη του OMIROS AEGEAN COLLEGE, 100 εμβληματικές προσωπικότητες της rock μουσικής παρουσιάζονται μέσα από αντίστοιχες μικρές ιστορίες, εμπειρίες και αναμνήσεις των σημαντικότερων προσώπων της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Μια ειδική έκδοση που αξίζει να κρατήσεις.

Ο Γιάννης Πετρίδης, η Σώτη Τριανταφύλλου, ο Νίκος Πετρουλάκης, η Μαρία Μαρκουλή, ο Μάκης Μηλάτος, ο Αργύρης Ζήλος, o M. Hulot, η Δήμητρα Μαντζούκα, ο Παύλος Παυλίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Αλέξης Καλοφωλιάς (Last Drive), ο Νίκος Μπιτζένης (Μίκρο), ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, ο Κωσταντίνος Βήτα, ο Coti K., και δεκάδες ακόμα γνωστά και μη εξαιρετέα ονόματα του χώρου, έχουν παραδώσει ένα μικρό κομμάτι των προσωπικών τους αναμνήσεων, εμπειριών και σκέψεων βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης.

Η ειδική αυτή έκδοση του SONIK θα είναι στα περίπτερα σε λίγες μέρες.

ICONS OF ROCK PARTY - ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ DEWAR’S

Γιορτάζουμε την πιο φιλόδοξη special edition έκδοση του SONIK με ένα πολύ μεγάλο πάρτι - (re?)union των ανθρώπων που ασχολούνται με τη μουσική από όλες τις θέσεις.

Σπουδαίοι καλεσμένοι, σύσσωμη η συντακτική ομάδα του περιοδικού, φίλοι και αναγνώστες θα βρεθούν όλοι στο Floral Books + Coffee, το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, για το πάρτι της χρονιάς!

Φυσικά οι 100 καλεσμένοι μας, η συντακτική ομάδα και οι αναγνώστες του περιοδικού είναι καλεσμένοι στο πάρτυ του SONIK, στο Floral Books + Coffee για να γιορτάσουμε όλοι παρέα μαζί με την ευγενική χορηγία του Dewar’s τα “100 Rock Icons”. Θα είμαστε όλοι εκεί!  (είσοδος ελεύθερη, έναρξη: 22:00)

Μαζί μας θα είναι και τo OMIROS AEGEAN COLLEGE.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το MAD.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Release Athens επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ και εσείς έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα σε συνεργασία

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα υλικό συναυλιών των τελευταίων 50 ετών

Φήμες θέλουν επίσης και την Saoirse Ronan να έχει προστεθεί στο λαμπερό cast της πολυαναμενόμενης ταινίας

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος παρουσιάζει ένα podcast για τη σειρά βιβλίων 33 1/3 που άρχισε να γυρίζει.

Ο Βασίλης Σπανός επιλέγει  5 film scores του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη και πρωτοπόρου των synths και της ηλεκτρονικής μουσικής που έφυγε από τη ζωή στις 17 Μαΐου 2022, σε ηλικία 79 ετών. 

Στο νέο του Diggin' o Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει ξανά στο πικάπ το Shades of Blue, δεκαεννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, και οδηγεί  με ανοιχτά τα παράθυρα. 
Top
0
Shares