View More

Ο Jared Leto ως Kurt Cobain

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Ο τραγουδιστής των 30 Second To Mars σήμερα τα ξημερώματα ανέβασε στο YouTube ένα μικρό φιλμ διάρκειας περίπου 2,5 λεπτών όπου αναπαριστά (με εκπληκτικό τρόπο είναι η αλήθεια) τον αυτόχειρα ηγήτορα των Nirvana. Το φιλμ ήταν ουσιαστικά η προσφορά του όταν άκουσε πριν από μερικά χρόνια ότι γίνεται μια ταινία γύρω από τον Cobain και θέλησε με αυτό τον τρόπο να συμμετέχει. Όπως διευκρίνισε όμως σε συνοδευτικό του upload σημείωμα του δεν έστειλε ποτέ αυτή την προσπάθεια του στους ιθύνοντες αλλά τη φύλαξε και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 17 χρόνων από την αυτοκτονία του χαρισματικού συνθέτη και κιθαρίστα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσπάθεια του αυτή. Στο φιλμ ο Leto ακούγεται να ερμηνεύει αποσπάσματα από το Pennyroyal Tea και το Rape Me και η αλήθεια είναι ότι αν δεν σε έχουν προειδοποιήσει περί τίνος πρόκειται μπορεί πολύ απλά να την πατήσεις κα να νομίζεις ότι ανακαλύφθηκε εσχάτως κάποιο εξαφανισμένο αρχείο εικόνας από τις αρχές των 90s…

{youtube width="480" height="300"}b5Kf4zBL6V8{/youtube}

FEATURED TODAY

Ο Δημήτρης Μάστορης συνομιλεί με τους δημιουργούς του "Σπιρτόκουτο: The Musical".

Πριν 30 χρόνια, η μουσική τους ήρθε σαν παλίρροια από βιωματικούς στίχους να μεταμορφώσει ριζικά το έρημο τότε τοπίο της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής.  Aυτή είναι η ιστορία των Στέρεο Νόβα, όπως την αφηγήθηκε ο Ανδρέας Κύρκος στο ειδικό τεύχος του SONIK για την ελληνική ηλεκτρονική μουσική.

Οι πιο επίκαιρες, πολυσυζητημένες, αναπάντεχες, αδιανόητες και ζουμερές ειδήσεις από τον χώρο της showbiz. Κάθε Παρασκευή στο Avopolis. 

Top