Καινούριος Moses Sumney, σε συμπαραγωγή Oneohtrix Point Never

Ακούστε το "Me In 20 Years"

news.team
news.team
Παρά τη soul ροπή του ήχου του, o Moses Sumney έχει κάνει περισσότερο γκελ στο indie κοινό, αφού είναι ο σχετικός Τύπος που έπλασε ένα κάποιο hype πίσω στο 2017 για το ντεμπούτο του Aromanticism -hype, πάντως, που δεν μεταφράστηκε σε εμπορική επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση, ο πήχης εμφανίζεται αρκετά ψηλός για τον 28άχρονο τραγουδοποιό από το San Bernardino της Καλιφόρνια, ο οποίος επέστρεψε αυτές τις μέρες με το νέο τραγούδι "Me In 20 Years": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Me In 20 Years" προλογίζει το νέο άλμπουμ Græ, το οποίο θα αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Jagjaguwar, σε 2 μέρη: το πρώτο θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ το δεύτερο θα γίνει διαθέσιμο 15 του Μάη, ημερομηνία στην οποία θα βγει και ολόκληρος ο δίσκος, σε φυσική μορφή.

Τη συμπαραγωγή στο κομμάτι υπογράφουν ο ίδιος ο Sumney, μαζί με τον Matt Otto και τον Daniel Lopatin -γνωστό μας ως Oneohtrix Point Never.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες στο Backstage Film Festival

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top