Οι Fontaines D.C. θρηνούν για τον θάνατο του παλιού Δουβλίνου

Δείτε το βιντεοκλίπ του "Liberty Belle"

news.team
news.team
φωτογραφία: Carolina Faruolo

Υπήρξαν ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα του 2019 στο εναλλακτικό στερέωμα οι Ιρλανδοί Fontaines D.C., πολλοί μάλιστα ενθουσιώδεις βρήκαν ότι καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς ήταν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο Dogrel (Ιρλανδία #4, Βρετανία #9, Γαλλία #75, Γερμανία #92) -για μια πιο ...συγκρατημένη αποτίμηση πατήστε εδώ, και δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας.

Σε κάθε περίπτωση, το γκρουπ συνεχίζει τώρα το σχετικό promo δημοσιεύοντας ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Liberty Belle":

«Το Liberty Belle" είναι μια ελεγεία για τον θάνατο του παλιού Δουβλίνου», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο o τραγουδιστής της μπάντας Grain Chatten, «γραμμένο από ανθρώπους που δεν αντέχουν οικονομικά τη νέα πρωτεύουσα της Ιρλανδίας».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους Fontaines D.C. και στην Αθήνα «τώρα που συμβαίνουν», καθώς εμφανίστηκαν στην 4η μέρα του Release Athens Festival, πλαισιώνοντας τους New Order. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top