Το Παρίσι μετονομάζει έναν από τους δρόμους του σε David Bowie

Κάποιος δήμαρχος είναι μεγάλος fan...

news.team
news.team
Στα 52 του χρόνια φέτος, ο Jérôme Coumet μπορεί να μην είναι γνωστός έξω από τη χώρα του, ωστόσο είναι ένας από τους πιο αγαπητούς δημάρχους στο Παρίσι, καθώς εκλέγεται με τους Σοσιαλδημοκράτες στο 13ο διαμέρισμα (arrondissement municipaux) της γαλλικής πρωτεύουσας από το 2008.

Τώρα, ωστόσο, βλέπει το όνομά του να κάνει τον γύρο του κόσμου στα μουσικόφιλα media, καθώς με δική του απόφαση ένας από τους δρόμους του δήμου του θα μετονομαστεί μέσα σε 2020, λαμβάνοντας το όνομα του David Bowie.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ο Coumet αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος fan του Δούκα, έχοντας ως αγαπημένο του τραγούδι το "Let's Dance". Υπογράμμισε βέβαια πως, για την ώρα, το όλο θέμα είναι απλά μια πρότασή του προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει σχετικά μέσα στον Φεβρουάριο. «Δεν αναμένω πάντως να υπάρξουν αντιρρήσεις», σχολίασε.

Δεν είναι ακόμα σαφές, επίσης, ποιος ακριβώς δρόμος θα μετονομαστεί σε David Bowie. Θα είναι πάντως κάποιος πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού του Austerlitz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες στο Backstage Film Festival

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top