Νέο βιντεοκλίπ από τον Perfume Genius

Δείτε το "Describe"

news.team
news.team
φωτογραφία: Camille Vivier

Υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Perfume Genius, ο 38άχρονος Mike Hadreas από το Des Moines της Αϊόβα πέτυχε να τραβήξει σημαντική προσοχή κατά τη δεκαετία των 2010s, με το άλμπουμ του 2014 Too Bright να τον φέρνει στο #83 των Η.Π.Α. και στο #77 της Βρετανίας: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

Τώρα, μετά από μια σειρά singles και 3 περίπου χρόνια μετά το No Shape του 2017, ο Perfume Genius δηλώνει έτοιμος για νέες περιπέτειες. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Describe": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο ίδιος γι' αυτό.

Το "Describe" προλογίζει το νέο άλμπουμ Set My Heart On Fire Immediately, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από τη Matador.

Όπως μαθαίνουμε, θα περιστρέφεται γύρω από «την αγάπη, το σεξ, τη μνήμη και το σώμα», με τον Perfume Genius να δηλώνει ότι «θέλησα να νιώσω πιο ανοιχτός, πιο ελεύθερος και πιο άγριος, πνευματικά μιλώντας... Το βιντεοκλίπ του "Describe" διαδραματίζεται στο Τέλος του Κόσμου, όπου δεν υπάρχουν πια όρια, αιχμές ή κανόνες».

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top