Η Lady Gaga πολεμάει στις Εσχατιές του Διαστήματος

Δείτε το βιντεοκλίπ για το φρέσκο της τραγούδι "Stupid Love"

news.team
news.team
Δικαιολογημένα, η Lady Gaga πέρασε το 2019 αναπαυόμενη στις δάφνες της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε με το remake της ταινίας A Star Is Born (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτήν η Μαρίνα Τσικλητήρα, πατώντας εδώ) και με το σχετικό soundtrack, το οποίο την έστειλε καρφί στο νούμερο 1 της Αμερικής, της Βρετανίας, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, του Καναδά, αλλά και της Ελλάδας (#4 επίσης στη Γερμανία και #12 στην Ιαπωνία), αλλά της απέφερε και ένα Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το "Shallow", το οποίο μοιράστηκε με τον Bradley Cooper.

Τώρα, όμως, φτάνει η ώρα της επιστροφής. Η οποία γίνεται θεαματικά με τη Lady Gaga να μεταμορφώνεται σε εξωγήινο μαχητή και να πολεμάει στις εσχατιές του Διαστήματος για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Stupid Love": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Daniel Askill, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το iPhone 11, κάνει δε ήδη θραύση και στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε μέσα στα 20 πρώτα στις YouTube τάσεις μας για το τριήμερο που μας πέρασε.

Το "Stupid Love" είναι προλογίζει το νέο άλμπουμ της Lady Gaga Chromatica, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή Universal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top