Νέο βιντεοκλίπ από τον Four Tet, για τη συνεργασία του με την Ellie Goulding

Δείτε το "Baby"

news.team
news.team
Αν και ο Kieran Hebden πρωτακούστηκε ως μέλος των Fridge στα 1990s, ήταν στα '00s, στη σόλο καριέρα του ως Four Tet, που έχτισε το όνομά του, αναγνωριζόμενος ως μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες της ηλεκτρονικής έκφρασης.

Τα χρόνια του hype είναι πλέον προ πολλού πίσω, ωστόσο ο Four Tet παραμένει ενεργός και αγαπητός. Τελευταία του εμφάνιση στη δισκογραφία ήταν το 2017, με το άλμπουμ New Energy (Βρετανία #48), τώρα όμως τον βρίσκουμε να ξαναγυρνά στο προσκήνιο με το τραγούδι "Baby", στο οποίο φωνητικά συνεισφέρει η Ellie Goulding, έστω και μέσω sample: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Joanna Nordahl.

Το "Baby" προλογίζει τον νέο δίσκο Sixteen Oceans, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Text Records την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε την εκδοχή της ποπ σταρ στο "Eugene" όπως το ερμήνευσε ζωντανά στο BBC Radio 1 Live Lounge.

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top