Νέο κομμάτι από τον Michael Stipe και τον Aaron Dessner των National (video)

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν πως θα έγραφα τραγούδια μαζί του» έγραψε σε tweet του ο Dessner.

news.team
news.team

Εν μέσω καραντίνας, ο Michael Stipe έκανε διαθέσιμο ένα video με τον ίδιο να τραγουδάει ένα νέο κομμάτι, το “No Time For Love Like Now”, το οποίο έγραψε με τον Aaron Dessner των National.

«Πρόκειται για ένα demo video, μια πρώτη παρουσίαση», όπως γράφει ο Stipe, και πράγματι ακούγεται από τα ηχεία του υπολογιστή του. Το δείγμα αυτό, όμως, μας αρέσει ήδη πολύ...

Ο δε Dessner φάνηκε ενθουσιασμένος, σε σχετικό tweet του: «O Michael Stipe ήταν πάντα ένας ήρωας και φίλος, για μένα και τους National. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν πως θα έγραφα τραγούδια μαζί του. Αλλά να, ένα δείγμα δουλειάς μας ακόμη υπό επεξεργασία. Σας το παρουσιάζει ο Μichael ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του κι ελπίζω να σας ανεβάσει το ηθικό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top