Οι Daft Punk γράφουν τη μουσική για τη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο

Fans του ιταλού σκηνοθέτη οι Daft Punk, τον προσέγγισαν οι ίδιοι.

news.team
news.team

Τη μουσική για τη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο έγραψαν οι Daft Punk. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του (σχεδόν) 80χρονου σκηνοθέτη μετά από 8 χρόνια. Occhiali Neri είναι ο τίτλος της ταινίας, ήτοι... "Μαύρα Γυαλιά", ενώ έγινε γνωστό ότι σ' αυτό θα πρωταγωνιστεί η κόρη του, Άζια Αρτζέντο.

Μιλώντας στη La Repubblica, ο ιταλός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι οι Daft Punk είναι fans της δουλειάς του και, μόλις έμαθαν ότι ξεκίνησε να γυρίζει μια νέα ταινία, ήρθαν σε επαφή μαζί του με ένα αίτημα να δουλέψουν μαζί στον τομέα της μουσικής. 

Ανέφερε, μάλιστα, ότι περιμένει σύντομα να του στείλουν τα πρώτα κομμάτια, ενώ θα ακολουθήσει από την πλευρά τους -κορονοϊού επιτρέποντος- και ένα ταξίδι στη Ρώμη, προκειμένου να γνωριστούν και από κοντά.

https://www.youtube.com/watch?v=4DurcRGscHk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top