Οι Arcade Fire μας δίνουν μια γεύση από το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν

Σταλιά σταλιά (κι αχόρταγα)...

news.team
news.team

Με το τσιγκέλι βγάζουμε τις πληροφορίες για την επόμενη στούντιο δουλειά των Arcade Fire, η οποία ετοιμάζεται αυτό το διάστημα. 

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε νέα δουλειά τους (το Everything Now).

Στις αρχές του μήνα, ο frontman τους, Win Butler, ανέβασε ένα story 8 δευτερολέπτων στο Instagram του, στο οποίο ακούγονταν μερικές συγχορδίες από κάποιο ακυκλοφόρητο κομμάτι. Το μόνο που έγραψε ως caption ο μουσικός ήταν: «Μερικές φορές, χρειάζονται 20 χρόνια για να γράψεις ένα τραγούδι».

Λίγες μέρες μετά (13 Απριλίου), στα 40στά του γενέθλια, ο frontman των Arcade Fire μοιράστηκε μαζί μας κάποιες χειρόγραφες σημειώσεις του που επιβεβαίωναν ότι οι Arcade Fire δουλεύουν πράγματι σε ένα νέο άλμπουμ.

Τώρα, μας έδωσε κάποια μικρά clips ενός νέου τραγουδιού, σε ένα Instagram story. Για ακούστε τα:

 

 

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Τα Νησιώτικα, από τον Γιάννη Πάριο. Μέρα που είναι, θα ακουστούν. Στο δικό μας ή σε κάποιο άλλο μπαλκόνι... Ξαναθυμόμαστε τον πιο μοσχοπουλημένο δίσκο στην ελληνική δισκογραφία (1.600.000 αντίτυπα) και αναζητούμε τα μυστικά της τεράστιας αυτής απήχησής του.

Top