Αυτοί είναι οι (νέοι) Idles που θέλουμε

Δείτε το «καραντινικό» βίντεο για το νέο κομμάτι της μπάντας "Mr. Motivator" και κάντε και λίγη γυμναστική μαζί. Θα καταλάβετε γιατί.

news.team
news.team

Μια από τις μπάντες που πάντα χαιρόμαστε να ακούμε νέο υλικό είναι οι Idles, οι οποίοι τώρα επέστρεψαν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Mr. Motivator".

Στο «καραντινικό» βίντεο για το κομμάτι που έφτιαξαν μόνοι τους, οι Idles και οι φίλοι τους το ρίχνουν στη γυμναστική και μάλλον είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το κάνετε κι εσείς.

Ο frontman της μπάντας, Joe Talbot, δήλωσε σχετικά με το κομμάτι: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι όχι μόνο με σκοπό να αποδώσουμε το συναίσθημα του δίσκου, αλλά και να ενθαρρύνουμε το κοινό μας να χορέψει σαν να μην βλέπει κανείς. Κινηθείτε με βραδύτητα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς στον κοφτερό ρυθμό του τραγουδιού και με την πιο όμορφη αλητοπαρέα που μαζεύτηκε. Για πάμε. Τα πάντα είναι αγάπη».

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η μπάντα ανακοίνωσε πως ο τρίτος και πολυαναμενόμενος δίσκος της βρίσκεται στα σκαριά. Ας κάνουμε την αρχή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top