Έχουμε την ημερομηνία του νέου άλμπουμ της Lana Del Rey

Η μουσικός ανακοίνωσε τη «μαγική» ημερομηνία σε ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε στο Instagram και βάλλει τα πυρά της σε όσους την κατηγορούν για «ωραιοποίηση της κακοποίησης».

news.team
news.team

Γνωρίζαμε πως μετά το περσινό Normal Fucking Rockwell! η Lana Del Rey θα επέστρεφε μέσα στη χρονιά και πλέον, έχουμε και την επίσημη ημερομηνία.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως ο επερχόμενος δίσκος της θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, στο τέλος ενός εκτενούς κειμένου που δημοσίευσε στο Instagram και στο οποίο είναι επικριτική σε όσους την κατηγορούν για «ωραιοποίηση της κακοποίησης», γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα που η Doja Cat, η Ariana, η Camila, η Cardi B, η Kehlani, η Nicki Minaj και η Beyoncé πάνε στο νούμερο ένα με κομμάτια που μιλάνε για το να είναι σέξυ, να μην φοράνε ρούχα, να πηδιούνται, να απατούν κλπ., μπορώ, παρακαλώ, να επιστρέψω στο να τραγουδάω για το να νιώθεις όμορφα όντας ερωτευμένη, ακόμη και σε μια σχέση που δεν είναι τέλεια ή για το να χορεύεις για λεφτά -ή για οτιδήποτε θέλω- χωρίς να με σταυρώνετε ή να λέτε ότι ωραιοποιώ την κακοποίηση;».

Βλέπετε ολόκληρο το σχετικό ποστ της Lana Del Rey παρακάτω:

" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

FEATURED TODAY

Ένας χάρτης της διεθνούς ηλεκτρονικής εμπειρίας.

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Top