Η πρώτη #LoveRecordStores Day μας φέρνει ειδικές κυκλοφορίες από Radiohead, Oasis, Libertines, μεταξύ άλλων

Προλαβαίνετε να κάνετε οικονομίες μέχρι τον επόμενο μήνα...

news.team
news.team

Την ευκαιρία να αποκτήσουμε ειδικές κυκλοφορίες δίσκων ονομάτων όπως οι Radiohead, οι Oasis, οι Libertines, οι Arctic Monkeys και πολλοί άλλοι, θα έχουμε στην πρώτη #LoveRecordStores Day που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου

Σε αυτή την πρωτοβουλία υπάρχει συνεργασία με διάφορα labels σε limited edition κυκλφοορίες δίσκων και ανάμεσα σε αυτούς που θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε, περιλαμβάνεται μια picture disc έκδοση του Definitely Maybe των Oasis, το Moon Shaped Pool των Radiohead σε λευκό βινύλιο και το Up The Bracket των Libertines σε κίτρινο βινύλιο.

Ο Tim Burgess των Charlatans που είναι ο ambassador της #LoveRecordStores Day δήλωσε σχετικά: «Θα είμαι ο πρώτος στην ψηφιακή ουρά με τη λίστα μου -οι κυκλοφορίες που θα βγουν στις 20 Ιουνίου δείχνουν φανταστικές. Είναι το απαραίτητο bonus βοήθειας για τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία που χρειάζονται τώρα τη συμβολή μας».

Αρχίστε να κάνετε οικονομίες, ο Ιούνιος πλησιάζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top