Έρχεται η πρώτη ποιητική συλλογή της Lana Del Rey

Ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Violet Bent Backwards Over the Grass.

news.team
news.team

Γνωρίζαμε πως η Lana Del Rey θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο της, Chemtrails over the Country Club στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά μας είχε προετοιμάσει και για το ποιητικό της project.

Έτσι, το βιβλίο της Violet Bent Backwards Over the Grass βρίσκεται προ των πυλών και πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή της Lana Del Rey. Όπως λέει η ίδια, «To Violet Bent Backwards Over the Grass είναι ο τίτλος του βιβλίου μου με τα ποιήματα, αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο ποίημα που έγραψα. Είναι αυθεντικές καταθέσεις ψυχής και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτά».

Tο βιβλίο θα περιλαμβάνει περισσότερο από 30 ποιήματα, ανάμεσα τους τα ‘Never to Heaven, ‘The Land of 1,000 Fires, ‘Past the Bushes Cypress Thriving, ‘LA Who Am I to Love You?’, ‘Tessa DiPietro, ‘Happy, ‘Paradise is Very Fragile, ‘Bare Feet on Linoleum κ.ά. Επίσης, παράλληλα με τη κυκλοφορία του βιβλίου αυτή, θα υπάρξει και μια άλλη εκδοχή όπου περιλαμβάνει χειρόγραφες σελίδες της Lana Del Rey καθώς και φωτογραφίες της. Η hardcover edition θα είναι διαθέσιμη στις 29 Σεπτεμβρίου.  

Μαζί με το βιβλίο, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει και το audiobook του. Στο audiobook συναντάται η Lana Del Rey να ηχογραφεί 14 επιλεγμένα ποιήματα από το ‘Violet Bent Backwards Over the Grass ‘ εν συνοδεία μουσικής από τον συνεργάτη της και πολυβραβευμένο μουσικό Jack AntonoffΤο ηχοβιβλίο αυτό θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου ψηφιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top