Ετοιμαστείτε για σόλο δίσκο του Will Butler των Arcade Fire

Το μέλος των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

news.team
news.team

Το δεύτερο σόλο δίσκο του ανακοίνωσε ο Will Butler των Arcade Fire. Ο δίσκος θα έχει τίτλο Generations και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου από την Merge.

Ο Butler ηχογράφησε και δούλεψε την παραγωγή του δίσκου στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν και σχολίασε σχετικά: «Ο πρώτος μου δίσκος, το Policy, ήταν ένα βιβλίο σύντομων ιστοριών. Το Generations είναι περισσότερο σαν μυθιστόρημα -απεγνωσμένο, αστείο, λίγο επικό...Ένα μεγάλο κομμάτι του δίσκου ρωτάει: Ποια είναι η θέση μου στην αμερικανική ιστορία; Ποια είναι η θέση μου στο αμερικανικό παρόν;».

Μαζί με την ανακοίνωση του δίσκου, ο Will Butler κυκλοφόρησε και το πρώτο single του Generations, το "Surrender".

Το ακούτε παρακάτω:

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Τα Νησιώτικα, από τον Γιάννη Πάριο. Μέρα που είναι, θα ακουστούν. Στο δικό μας ή σε κάποιο άλλο μπαλκόνι... Ξαναθυμόμαστε τον πιο μοσχοπουλημένο δίσκο στην ελληνική δισκογραφία (1.600.000 αντίτυπα) και αναζητούμε τα μυστικά της τεράστιας αυτής απήχησής του.

Top