Νέο κομμάτι της Kelly Lee Owens μαζί με τον John Cale

Ακούστε το "Corner of My Sky".

news.team
news.team

Μας συστήθηκε το 2017 με το ομώνυμο ντεμπούτο της και στις 28 Αυγούστου η Kelly Lee Owens θα επιστρέψει με το δεύτερο δίσκο της, Inner Song.

Η Owens έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία singles από την επερχόμενη δουλειά της (“On”, “Melt!”, “Night”). Στο τέταρτο κομμάτι από το δίσκο, "Corner of My Sky" που μόλις κυκλοφόρησε, συναντάμε και τον σπουδάιο John Cale, ο οποίος, τραγουδάει στα αγγλικά αλλά και τα ουαλικά. 

Όπως εξηγεί στο δελτίο τύπου η Kelly Lee Owens, που κατάγεται από την Ουαλία, «Ήξερα πως σε αυτό το άλμπουμ είχα την ανάγκη να ενωθώ με τις ρίζες μου και επομένως, το να συμπεριλάβω την ουαλική γλώσσα στο δίσκο ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Όταν γράφτηκε η μουσική για αυτό το track και οι ήχοι πήραν μορφή, το έστειλα κατευθείαν στον John και ρώτησα αν ίσως μπορούσε να βουτήξει στην ουαλική κληρονομιά του και να πει την ιστορία του τόπου μέσω spoken word, ποίησης και τραγουδιού».

Το αποτέλεσμα αυτού, λοιπόν, το ακούτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 7'' λέγεται Grief και το ένα κομμάτι προέρχεται από απάντηση του Cave σε γράμμα στο Red Hand Files.

«Να ζήσει στον πραγματικό κόσμο» ήταν η προτροπή προς τη Madonna και εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top