Βρήκαμε τον μεγαλύτερο θαυμαστή της Lana Del Rey

Ο Bruce Springsteen χαρακτήρισε τη Lana Del Rey «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς των ΗΠΑ». Συ είπας, Αφεντικό...

news.team
news.team

Ο θαυμασμός του Bruce Springsteen για τη Lana Del Rey δεν είναι κρυφός, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμπεριλάβει κομμάτια της σε playlists του.

Τώρα, όμως, εκφράζει ακόμη πιο έκδηλα την εκτίμησή του για τη μουσικό, αποκαλώντας την «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς της χώρας», σε πρόσφατη εκπομπή στο SiriusXM.

Το σχόλιο αυτό του Αφεντικού ακούστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς εκπομπών From His Home to Yours του σταθμού, στο οποίο, μάλιστα, έπαιξε το κομμάτι της Del Rey, "American", από το 2012, στο οποίο...αναφέρεται και ο ίδιος στους στίχους: “Springsteen is the king, don’t you think/ I was like, hell yeah that guy can sing”.

Όταν έβαλε το κομμάτι, ο Springsteen είπε αστειευόμενος: «Αναφέρει ονομαστικά έναν τύπο από το Νιου Τζέρσει, δεν είμαι σίγουρος σε ποιον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top