Βρήκαμε τον μεγαλύτερο θαυμαστή της Lana Del Rey

Ο Bruce Springsteen χαρακτήρισε τη Lana Del Rey «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς των ΗΠΑ». Συ είπας, Αφεντικό...

news.team
news.team

Ο θαυμασμός του Bruce Springsteen για τη Lana Del Rey δεν είναι κρυφός, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμπεριλάβει κομμάτια της σε playlists του.

Τώρα, όμως, εκφράζει ακόμη πιο έκδηλα την εκτίμησή του για τη μουσικό, αποκαλώντας την «μια από τις καλύτερες τραγουδοποιούς της χώρας», σε πρόσφατη εκπομπή στο SiriusXM.

Το σχόλιο αυτό του Αφεντικού ακούστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς εκπομπών From His Home to Yours του σταθμού, στο οποίο, μάλιστα, έπαιξε το κομμάτι της Del Rey, "American", από το 2012, στο οποίο...αναφέρεται και ο ίδιος στους στίχους: “Springsteen is the king, don’t you think/ I was like, hell yeah that guy can sing”.

Όταν έβαλε το κομμάτι, ο Springsteen είπε αστειευόμενος: «Αναφέρει ονομαστικά έναν τύπο από το Νιου Τζέρσει, δεν είμαι σίγουρος σε ποιον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top