Πώς θα ένιωθε ο 10χρονος εαυτός σας αν ο Dave Grohl αποδεχόταν την πρόκλησή σας στα ντραμς;

Μπορείτε πάντως να ρωτήσετε τη Nandi Bushell που της συνέβη ακριβώς αυτό...

news.team
news.team

Όταν η 10χρονη Nandi Bushell από τη Βρετανία καλούσε σε πρόκληση τον Dave Grohl στα ντραμς, παίζοντας το "Everlong" των Foo Fighters, μάλλον δεν περίμενε πως ο μουσικός θα την αποδεχόταν πραγματικά.

Να, που όμως, αυτό έγινε. Η 10χρονη ντράμερ προκάλεσε τον αρχηγό των Foo Fighters στις 17 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου, ο Grohl αποδέχτηκε την πρόκληση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της μπάντας στο Twitter, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχομαι την πρόκληση. Δεν έχω παίξει αυτά τα κομμάτια εδώ και πολλύυυυ καιρό. Ευχαριστώ για την έμπνευση!».

Στο 5λεπτο βίντεο που ανέβασε ο μουσικός, παραδέχεται πως έχει δει όλα τα βίντεο της Bushell, ενώ σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Είσαι μία φοβερή ντράμερ και είμαι πραγματικά κολακευμένος που επέλεξες κάποια από τα κομμάτια μου για τα βίντεό σου, τα έκανες όλα άψογα». Στην πρόκληση της 10χρονης, ο Dave Grohl απάντησε με το κομμάτι "Dead End Friends" των Them Crooked Vultures - το οποίο, μάλιστα, έπαιξε με τα ντραμς της κόρης του, Harper.

Βλέπετε το βίντεο της Nandi Bushell αλλά και του Dave Grohl παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top