Έχουμε νέο κομμάτι από τους Arcade Fire

Ακούστε το "Generation A" που η μπάντα έπαιξε ζωντανά  στην ειδική εκπομπή του Stephen Colbert για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

news.team
news.team

Οι Arcade Fire εμφανίστηκαν ως μουσικοί καλεσμένοι στην ειδική εκπομπή του Stephen Colbert για τις προεδικές εκλογές των ΗΠΑ.

Στο επεισόδιο της εκπομπής που βγήκε στον αέρα του Showtime, οι Arcade Fire έπαιξαν για πρώτη φορά ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Generation A", που, όπως εξήγησε ο Colbert, είναι επηρεασμένο από το τρέχον κλίμα στις ΗΠΑ και αποτελεί «ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τους νέους».

Μπορείτε να δείτε τους Arcade Fire να παίζουν το "Generation A" παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=KvqNWYggnVA

 

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Τα Νησιώτικα, από τον Γιάννη Πάριο. Μέρα που είναι, θα ακουστούν. Στο δικό μας ή σε κάποιο άλλο μπαλκόνι... Ξαναθυμόμαστε τον πιο μοσχοπουλημένο δίσκο στην ελληνική δισκογραφία (1.600.000 αντίτυπα) και αναζητούμε τα μυστικά της τεράστιας αυτής απήχησής του.

Top