Τι κι αν κοντεύει χειμώνας, η Lana Del Rey διασκευάζει το "Summertime"

Αφού το τραγούδησε εν μέρη διασκευάζοντας το "Doin' Time" των Sublime, τώρα η Del Rey πάει κατευθείαν στην πηγή και τον George Gershwin.

news.team
news.team

Στον περσινό της δίσκο Norman Fucking Rockwell! ακούσαμε τη Lana Del Rey να διασκευάζει το "Doin' Time" των Sublime, το οποίο φυσικά περιέχει sample από το κλασικό "Summertime" του George Gershwin.

Τώρα η Del Rey πάει κατευθείαν στην πηγή και διασκευάζει το κομμάτι του Gershwin. Όπως έγραψε και η ίδια στο Twitter, διασκεύασε το κλασικό κομμάτι για να στηρίξει τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λος Άντζελες αλλά και αυτή της Νέας Υόρκης, στις οποίες θα δωρίσει χρήματα -προτρέποντας και άλλους να κάνουν δωρεές, δημοσιεύοντας τους σχετικούς συνδέσμους.

Κατά τ' άλλα, νωρίτερα μέσα στο μήνα είχαμε ακούσει τη Lana Del Rey να διασκευάζει τον ύμνο της Liverpool, ενώ ανακοίνωσε και την κυκλοφορία ενός ψηφιακού δίσκου με κλασικά αμερικανικά κομμάτια για τα Χριστούγεννα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτό.

Για την ώρα, βλέπετε το βίντεο για το "Summertime" παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top