Στο νέο του δίσκο, ο Madlib ενώνει δυνάμεις με τον Four Tet

Το Sound Ancestors θα κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς.

news.team
news.team

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου ανακοίνωσε ο Madlib, στον οποίο, μάλιστα, συνεργάζεται με τον Four Tet.

Το άλμπουμ θα λέγεται Sound Acenstors και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 από την Madlib Invazion. Θα είναι ένας instrumental δίσκος με beats του Madlib τα οποία στη συνέχεια δούλεψε ο Four Tet.

Όπως διαβάζουμε στα social media του Four Tet, τον οποίο πρόσφατα ακούσαμε και μαζί με τον Thom Yorke και τον Burial, αντάλλασαν εδώ και χρόνια υλικό με τον Madilib για την εν λόγω δουλειά, με τον Madlib να στέλνει στον Four Tet ιδέες, κομμάτια και λούπες, υλικό το οποίο αυτός δούλευε εκ νέου στη συνέχεια. Η ιδέα για έναν δίσκο του Madlib μόνο με beats προέκυψε...ενώ οι δύο έτρωγαν και ήθελαν να είναι ένας δίσκος με tracks τα οποία θα δίνουν μια ενιαία ροή.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top