Μετά το Framing Britney Spears και ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Britney Spears;

#FreeBritney σε όλες τις streaming πλατφόρμες. Oops, they did it again...

news.team
news.team

Όλοι μιλάνε τελευταία για το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, που κυκλοφόρησε στο Hulu, σε συνεργασία με τους New York Times και επικεντρώνεται στο κίνημα του #FreeBritney και τη διαχείριση της περιουσίας μιας από τις μεγαλύτερες pop star στον κόσμο, από τον πατέρα της.

Πέρα, όμως, από το ντοκιμαντέρ του Hulu, όπως φαίνεται σύντομα θα δούμε και στο Netflix ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στο ίδιο ζήτημα.

Όπως διαβάζουμε στο Bloomberg, στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το πρότζεκτ του Netflix θα κάτσει η Erin Lee Carr.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το όνομα του πρότζεκτ ή η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο streaming services «κονταροχτυπιούνται» με πρότζεκτ ίδιας θεματολογίας. Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, το Fyre Festival, που αποτέλεσε το αντικείμενο ντοκιμαντέρ και στις δύο πλατφόρμες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασκευάζοντας, δηλαδή, το "Toxic" στο πλαίσιο των πατροπαράδοτων "Sunday Lunch" τους.

Γι' αυτό και τώρα διασκεύασαν το "Shadow Dancing" του Andy Gibb. 

Δεν είναι κάποια indie παραλλαγή του Airheads, αλλά το trailer της νέας ταινίας Shoplifters of the World.

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος, κάθε μήνα, μαζεύει επανακυκλοφορίες, επανεκδόσεις, επετειακές κυκλοφορίες, box sets και άλλα αντικείμενα του πόθου που ζωντανεύουν

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μαζεύει 7 δίσκους ...

Top