Διαζύγιο για τον Kanye West και την Kim Kardashian, μετά από «7 χρόνια φαγούρας»

Το ζεύγος #Kimye σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.

news.team
news.team

Μετά από 7 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, ο Kanye West και η Kim Kardashian χωρίζουν, μιας και η Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή 19/2 στο Λος Άντζελες, όπως επιβεβαιώνει και το Associated Press. Μεταξύ άλλων, η Kardashian ζητάει κοινή επιμέλεια για τη North, τη Chicago, τον Saint και τον Psalm.

Οι φήμες για διαζύγιο του ζεύγους #Kimye πλανιόνταν στον αέρα εδώ και καιρό, με τον Kanye West, πίσω στον Ιούλιο του 2020, να αποκαλύπτει σε tweet του (που στη συνέχεια έσβησε) πως θέλει να χωρίσει από τη σύζυγό του.

Οι West και Kardashian ήταν ζευγάρι από το 2012, έκαναν το πρώτο τους παιδί το 2013 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα. Σύμφωνα με φήμες, πάντως, εδώ και μήνες το ζευγάρι ζούσε ξεχωριστά, με τον ράπερ να προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη διπολική του διαταραχή -για την οποία και η Kardashian είχε τοποθετηθεί δημόσια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασκευάζοντας, δηλαδή, το "Toxic" στο πλαίσιο των πατροπαράδοτων "Sunday Lunch" τους.

Γι' αυτό και τώρα διασκεύασαν το "Shadow Dancing" του Andy Gibb. 

Δεν είναι κάποια indie παραλλαγή του Airheads, αλλά το trailer της νέας ταινίας Shoplifters of the World.

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος, κάθε μήνα, μαζεύει επανακυκλοφορίες, επανεκδόσεις, επετειακές κυκλοφορίες, box sets και άλλα αντικείμενα του πόθου που ζωντανεύουν

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μαζεύει 7 δίσκους ...

Top