Μόλις γράφτηκε ο επίλογος για τους Daft Punk

Μετά από 28 χρόνια πορείας και μερικά από τα μεγαλύτερα dance hits των τελευταίων δεκαετιών, το παρισινό ντουέτο διαλύεται.

news.team
news.team

Ευθύνονται για μερικά από τα μεγαλύτερα dance hits που έχει χορέψει ο πλανήτης τις τελευταίες 3 δεκαετίες αλλά και για ένα από τα πιο εμβληματικά images σχημάτων εκεί έξω.

Ύστερα από 28 χρόνια, οι Daft Punk ανακοίνωσαν ότι διαλύονται.

Το ντουέτο των Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo ξεκίνησαν στο Παρίσι το 1993 και έδωσαν μια χαρακτηριστική, νέα πνοή στον house ήχο της χώρας τους. Αν και στην πολυετή τους πορεία κυκλοφόρησαν μόλις 4 δίσκους, κατάφεραν να γράψουν μερικά κομμάτια που χορεύτηκαν στις απανταχού πίστες του πλανήτη: από το "Around the World" μέχρι το "Giorgio by Moroder".

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν με ένα 8λεπτο βίντεο με τίτλο "Epilogue", που προέρχεται από την ταινία τους Electroma του 2006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασκευάζοντας, δηλαδή, το "Toxic" στο πλαίσιο των πατροπαράδοτων "Sunday Lunch" τους.

Γι' αυτό και τώρα διασκεύασαν το "Shadow Dancing" του Andy Gibb. 

Δεν είναι κάποια indie παραλλαγή του Airheads, αλλά το trailer της νέας ταινίας Shoplifters of the World.

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος, κάθε μήνα, μαζεύει επανακυκλοφορίες, επανεκδόσεις, επετειακές κυκλοφορίες, box sets και άλλα αντικείμενα του πόθου που ζωντανεύουν

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μαζεύει 7 δίσκους ...

Top