Τα μουσικά venues της Νέας Υόρκης μπορούν να ανοίξουν το Απρίλη (ναι, καλά διαβάσατε)

*Fingers crossed* παντού.

news.team
news.team

Το μόνο σίγουρο είναι πως, ένα πράγμα που έχει λείψει όσο τίποτα τον τελευταίο ένα χρόνο σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική είναι οι συναυλίες (όσα live streamings κι αν έχουμε απολαύσει όλο αυτόν τον καιρό).

Η Νέα Υόρκη έρχεται να σκορπίσει λίγη ελπίδα σε αυτό το ζήτημα, μιας και σύμφωνα με τον κυβερνήτη της, Andrew M. Cuomo, τα venues θα μπορούν να ξανανοίξουν στις 2 Απριλίου, με το 33% της χωρητικότητάς τους.

Στους κλειστούς χώρους θα επιτρέπεται να παραβρεθούν μέχρι 100 άτομα, ενώ στους ανοιχτούς μέχρι 200 -πάντα με χρήση μάσκας και κοινωνικές αποστάσεις.

Αν και αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση, πρακτικά, δε θα είναι πάντως δυνατόν να ανοίξουν όλα τα venues της Νέας Υόρκης, ακόμα κι αν θα έχουν νόμιμα το ελεύθερο, καθώς, οι οικονομικές πραγματικότητες των παραπάνω περιορισμών κάνουν σε περιπτώσεις την οργάνωση events μη βιώσιμη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από 22-26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε υβριδική μορφή, με πολλή μουσική, καινοτόμες διαδικτυακές δράσεις

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) ρίχνει λίγο ακόμη αλατοπίπερο σε μία άνοστη ζωή.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 
Top